Вибори президента школи 2012-2013н.р.

Перший день робочого тижня для ЗСШФМП №12 відзначився черговою подією. На цей раз у школі обирали президента – вже восьмого за рахунком. Проте бажаючих зайняти цю вельми поважну, хоча й таку відповідальну виявилося небагато. Свої передвиборні програми подало лише троє учнів – десятикласники Кулаковський Андрій та Магула Станіслав і майбутня випускниця Олена Молько.

Всі троє у своїх програмах обіцяли покращити шкільна життя, урізноманітнивши його цікавими, на їх думку, заходами: днем самоврядування, фестивалем КВК, конкурсами талантів. Також у список «заходів» претендентів обійняти посаду президента школи було включено проведення тематичних дискотек, загально шкільних прибирань території та багато цікавого.

Напутні слова кандидатам сказала завуч з НВР Олена Анатолівна Старикова. Вона побажала зробити школі свідомий вибір: обрати кандидата, який би відстоював інтереси кожного з нас, який би наполегливо працював, що б наше з вами шкільне життя було набагато цікавіше та різноманітніше.

Тож під час програми заходу було проведено міні-дебати, на яких кандидати мали нагоду представити шкільному загалові свої пропозиції щодо після виборчої діяльності та задати запитання один одному. Звичайно, обійшлося не без гумору, тож всі залишилися у гарному настрої.

На мій превеликий подив, зробити власне волевиявлення прийшло лише сто сімдесят осіб серед майже чотирьохсот учнів 8-11 класів. Але вибір зроблено: новим, восьмим президентом ЗСШФМП №12 було обрано учня 10-В класу Кулаковського Андрія. Він, склавши присягу, пообіцяв виконувати свої зобов’язання протягом всього виборчого терміну.

Президент школи – посада дуже серйозна і відповідальна. Тож ми бажаємо тобі, Андрію, щоб за цей рік ти встиг виконати всі свої наміри!

Нагадуємо: вибори президента Міського учнівського парламенту відбудуться 4 грудня у Міському палаці дітей та юнацтва о 15 годині, нашу школу там представляє учень 10-А класу Магула Станіслав.

До уваги учнів: якщо у вас є пропозиції щодо роботи шкільного парламенту, будь ласка, приходьте в середу о 13:25 на засідання. Там ви зможете висловити власні скарги та пропозиції, можливо внести свої зауваження або подяку роботі органів нашого шкільного парламенту.

Автор Стас Магула, учень 10-А класу

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *