Молодь обирає здоров’я

22 лютого 2014 року в м. Чернігові відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Метою конкурсу є популяризація і пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримка талановитої молоді.


Тематика виступів спрямовувалася на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я навколишніх, відображення духовних цінностей народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками. Виступи були позитивно зорієнтовані, поєднували різні жанри, стилі і напрямки мистецтва, демонстрували власні досягнення молоді у формуванні здорового способу життя. Проблеми відображалися у трагічній, гумористичній, образній, художньо спортивній та інших формах. Учасники дотримувались принципів культуровідповідності, толерантності, емоційності та життєтворчості.

Команда нашої школи під назвою «Актівіті» прийняла участь у конкурсі, до складу команди входили: Фролов Сергій (11Б), Дерев’янко Олександр (11В), Єрко Михайло (10Б), Васик Анастасія (10В), Шевчук Ангеліна (10А), Скоробагатько Анастасія (10Б).

Учасники своїм виступом показали, що учні ЗСШФМП № 12 обирають здоровий спосіб життя, наші учні СПОРТИВНІ (Єрко Михайло, чемпіон світу з кікбоксингу, п’ятиразовий чемпіон України, кандидат в майстри спорту), КРАСИВІ (Васик Анастасія, краса нашої школи, «Квіткова міс 2012» м.Чернігова, І віце королева м.Чернігова 2013, модель агентства «DefileModelsCity» і всесвітнього модельного агентства «Грейс») та РОЗУМНІ (Деревянко Олександр, має диплом ІІ ступеня на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ІІ місце у Всеукраїнських змаганнях з плавання).

ЗСШФМП № 12

Здорові

Сучасні

Школярі

Формують

Майбутнє

Покоління

Ми за здоровий спосіб життя!!!

img014 img022img023

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *