ПРОБНЕ ТЕСТУВАННЯ 2014 РОКУ

Відповідно до Положення про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2008 №479, наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 26.09.2013 №85 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році», у березні 2014 року буде проведено пробне тестування.

Пробне тестування – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до вищих навчальних закладів, яке дає їм можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головна мета проведення пробного тестування:

– ознайомити майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання;

– надати можливість психологічно адаптуватися до умов проведення тестування;

– ознайомити учасників із тестовими технологіями під час виконання тестових завдань.

Зареєструватися можна лише через мережу Internet.

Термін реєстрації на пробне тестування – з 01 до 30 листопада 2013 року.

Реєстрація здійснюється учасниками особисто. Для проходження пробного тестування у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях необхідно зареєструватися через веб-сайт Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://kievtest.org.ua)

Ті, хто бажають пройти пробне тестування в інших регіонах України, мають зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Перелік предметів і дати проведення пробного тестування:

22 березня 2014 року – українська мова та література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором)

29 березня 2014 року – математика, історія України, біологія, географія, світова література.

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання матимуть можливість використовувати тести, перекладені однією з мов: із математики, історії України, хімії, фізики, всесвітньої історії, біології, географії – кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською; світової літератури – російською.

Початок тестувань об 11.00 год.

Звертаємо увагу! Учасник зможе взяти участь лише в одному із запропонованих в той чи інший день тестувань.

Місце проведення – пункти пробного тестування, які створюються з дотриманням вимог Українського центру щодо їх організації. Про місце проходження пробного тестування кожен учасник зможе дізнатися з персональної сторінки на сайті Київського регіонального центру (http://kievtest.org.ua) після 16 січня 2014 року.

Допуск на пункти пробного тестування буде здійснюватися за наявності:

— квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;

— запрошення (реєстраційної картки);

— паспорта або свідоцтва про народження.

У разі неявки учасника на пробне тестування з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються.

Учасник, який не зміг пройти пробне тестування, матиме можливість отримати протягом 3 днів на пункті пробного тестування комплект тестових матеріалів.

Правильність виконання завдань пробного тестування визначається учасником самостійно після виконання всіх завдань. Для цього учасник тестування після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, отримає інформаційну листівку «Як визначаються результати зовнішнього незалежного оцінювання з предмета» та правильні відповіді до бланка А.

Скориставшись доступом до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів» учасник пробного тестування може перенести відповіді із бланка А до електронного бланка та отримати результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника ПЗНО»

Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *