Круглий стіл «Професійний діалог»

12 жовтня  2015 року практичний психолог Чистенко І.Г. та учні прийняли участь в роботі круглого столу «Професійний діалог», який проводився в рамках святкування тижня Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій на кафедрі організації соціально-психологічної допомоги населенню. Були розглянуті питання професійної діяльності державних, громадських та волонтерських організації, які надають соціальні та соціально-психологічні послуги населенню.

Практичний психолог Чистенко Інна Григорівна виступила з доповіддю «Психологічний супровід дітей-переселенців в умовах загальноосвітнього навчального закладу». Учні старших класів: Стороженко Надія, Стороженко  Галина, Кузьменко Єгор,Мельничук Ангеліна, Довга Анна, Тарабукіна Дар’я спільно з студентами та викладачами прийняли активну участь в заході.

Загальний висновок заходу можна озвучити словами Сили Т.І. (к. психол. н., доцент, декан факультету соціальної роботи ЧНТУ, член ГО «Чернігів Європейський», член  Асоціації політичних психологів України), яка наголосила на тому, що доки суспільство має проблеми, університет має кафедри. А соціально-психологічна служба має широке коло діяльності. Саме активна та свідома молодь є об’єктом сучасної соціальної політики.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *