Вітаємо учнів – переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад 2015-2016 н.р. та їх вчителів.

Радченко Дениса (8-В клас) та його вчителя Шульгу С.І. із зайнятим 5 місцем, диплом ІІІ ступеня, на олімпіаді з історії (ІІ етап, міський).

Кононко Антона (7-В клас) та його вчителя Макєєву Г.Ю. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський) етап.

Голодяєву Поліну (8-В клас) та її вчителя Гопаченко В.В. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський) етап.

Ніжинця Валерія (10-Б клас) та його вчителя Хроленко Н.Ф. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський ) етап.

Авраменко Андрія (10-Б клас) та його вчителя Хроленко Н.Ф. із зайнятим ІV місцем (диплом ІІІступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський ) етап.

Кошовця Євгенія (11-В клас) та його вчителя Ганусевич С.В. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня) на олімпіаді з математики, ІІ (міський) етап.

Іванова Анатолія (10-А клас) та його вчителя Любонько А.А.із зайнятим VІ місцем (диплом ІІІступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський ) етап.

Заровську Анну (11-В клас) та її вчителя Ганусевич С.В. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІступеня)  на олімпіаді з математики, ІІ (міський ) етап.

Демиденка Андрія (8-В клас) та його вчителя Гопаченка В.В. із зайнятим ІV місцем (диплом ІІІ ступеня) на олімпіаді з математики, ІІ (міський) етап.

Кошовця Євгена (11-В клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Резніченко Дар’ю (10-А клас) та її вчителя Вихор Л.В. із зайнятим 3 місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з німецької мови, ІІ (міський) етап.

Пупова Нікіту (9-А клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим І-ІІ місцем (диплом І ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Столинця Дмитра  (9-А клас, виконував завдання за 10) та його вчителя  Хрол Н.П. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Миколюка Андрія (11-В клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим 3 місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Іванову Ольгу (8-В клас) та її вчителя Мневець С.М. із зайнятим ІV місцем (диплом ІІІ ступеня) на олімпіаді з німецької мови, ІІ (міський) етап.

Голодяєву Поліну (8-В клас, виступала за 9) та її вчителя Хрол Н.П. із зайнятим V місцем (диплом ІІІ ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Іванець Катерину (8-В клас) та її вчителя Хрол Н.П. із зайнятим І місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з інформатики, ІІ (міський) етап.

Носко Альону  (7-В клас) та її вчителя

Зимогляд О.М. із зайнятим 5 місцем (диплом ІІІ ступеня) на олімпіаді з хімії, ІІ (міський) етап.

Кононка Антона (7-В клас) та його вчителя Вінниченко Л.М. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Голодяєву Поліну (9-ВГ клас) та її вчителя Золотарьову О.Г. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Демиденка Андрія (8-В клас) та його вчителя Золотарьову О.Г. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня) на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Столинця Максима (9-А клас) та його вчителя Котляра С.В. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Миколюка Андрія (11-В клас) та його вчителя Іовенко О.О. із зайнятим VІ місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Пупова Нікіту (9-А клас) та його вчителя Котляра С.В. із зайнятим V місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Красковського Олексія (10-А клас) та його вчителя Котляра С.В. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Демидову Вікторію (10-Б клас) та її вчителя Луцика Г.А. із зайнятим VІ місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Кошовця Євгена (11-В клас) та його вчителя Іовенко О.О. із зайнятим V місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з фізики, ІІ (міський) етап.

Силенка Максима (9-А клас) та його вчителя Волерта В.Л. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня)  на олімпіаді з трудового  навчання, ІІ (міський) етап.

Пупова Нікіту  (9-А клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з ІКТ, ІІ (міський) етап.

Іванова Анатолія  (10-А клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з ІКТ, ІІ (міський) етап.

Авраменка Андрія  (10-А клас) та його вчителя Хрол Н.П. із зайнятим ІV місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з ІКТ, ІІ (міський) етап.

Москаленко Анастасію  (11-А клас) та її вчителя Хрол Н.П. із зайнятим V місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з ІКТ, ІІ (міський) етап.

Москаленко Анастасію  (11-А клас) та її вчителя Іовенко О.О. із зайнятим ІV місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з астрономії, ІІ (міський) етап.

Заровську Анну  (11-В клас) та її вчителя Іовенко О.О. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з астрономії, ІІ (міський) етап.

Янківа Олексія  (8-В клас, виступав за 10) та його вчителя Іовенко О.О. із зайнятим ІІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з астрономії, ІІ (міський) етап. 

Нємкевич Дар’ю  (7-А клас, виступала за 9) та її вчителя Гірчак Н.Л. із зайнятим І місцем (диплом І ступеня)  на олімпіаді з економіки, ІІ (міський) етап.

Алексаху Ганну  (10-А клас) та її вчителя Гірчак Н.Л. із зайнятим ІІ місцем (диплом ІІ ступеня)  на олімпіаді з економіки, ІІ (міський) етап.

Мовлян Тетяну  (11-В клас) та її вчителя Гірчак Н.Л. із зайнятим VVІ місцем (диплом ІІІ ступеня)  на олімпіаді з економіки, ІІ (міський) етап.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *