Учень року 2016

20.04.2016 учнівський і педагогічний колективи школи зібралися на традиційне спільне свято – свято вшанування переможців, свято таланту, на якому були нагороджені найкращі учні школи. Вони показали високий рівень знань, гідно представляли нашу школу на міських, обласних та Всеукраїнських олімпіадах, різних конкурсах, змаганнях.

До організації та проведення заходу долучилися також гості – небайдужі меценати, що розуміють важливість підтримки обдарованої молоді для майбутнього держави: Кабельний оператор, ТОВ «Основа» та Розважальний комплекс «Базис».

Директор школи В.В. Гопаченко та випускник нашої школи, голова батьківського комітету, голова наглядової ради ТОВ «Основа» — Шахрайчук С.Г. нагородили преміями учнів-переможців міських та обласних олімпіад з математики. Дипломами були нагороджені переможці конкурсу знавців української мови, історії, німецької мови, фізики, хімії, технічної праці. Подарунки вручили переможцям олімпіад з економіки, астрономії, інформатики. Привітали і вручили нагороди переможцям спортивних, мистецьких та музичних міських конкурсів «Молоді таланти Чернігова – 2016».

Пролунали слова подяки  наставникам, які взяли на свої плечі непростий обов’язок плекати обдарованість і справилися з цим найкраще.

На святі було багато приємних сюрпризів, для учнів і гостей співали переможці вокальних конкурсів, ансамбль учнів початкової школи, тріо «Велетень». Приємні гарні пісні додали святу ентузіазму, настрою, бадьорості. Дійсно, відбувся справжній парад зірок! У присутніх на святі була можливість переконатись, що нас всіх об’єднує жага до знань, творчість, що наша школа славиться не лише своїм розумом, а й своїми даруваннями. І це – майбутнє нашої країни, її надія, її гордість.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *