Свято до дня захисника України в 2-А

Свято до дня захисника України

14 жовтня 2-А клас

кл.керівник Чепурко В.С.

Звучними фанфарами та вітальною промовою розпочалось спортивне свято. Команди «Козачата», «Веселка» , «Факел», «Комета» та «Силачі» почали змагання з розминки. Запальний танок підняв всім настрій та надихнув на змагання. Не залишились осторонь і батьки. В кожній команді, як і в кожній сім’ї ,були мами і тата. Всім вболівальникам та учасникам сподобались веселі конкурси «Кінні перегони», «Раллі на самокатах», «Як козаки через річку переправлялись» та інші.

Між змаганнями з показовими виступами виходили Маша Броварець, Сашко Демиденко та Артем Шеленков. Судді уважно вели підрахунки балів та оголошували результати, але сумарні бали виявились майже однакові. Тоді на середину залу вийшли найстарші козаки на перетягування канату. І знову нічия! Рівносильні команди довели, що наші учасники всі мужні, спритні, та сильні, достойні захисники України.

По закінченню змагань усі учасники отримали дипломи, повітряні кульки та солодощі. На довго запам’ятається дітям і дорослим свято сили,мужності та здоров’я.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *