День Збройних сил України

7 грудня  в актовому залі школи відбувся захід до Дня Збройних сил України.

Учні 10-11 класів разом з випускниками школи, а нині учасниками АТО,  та гостями згадали славні сторінки з історії української армії та відзначили, що сьогодні відбувається справжнє відродження українських збройних сил.

Учні школи привітали всіх присутніх зі святом та подякували захисникам за їхню мужність, готовність оберігати мир та спокій українського народу. Особливі слова вдячності за виховання справжніх патріотів висловили батькам загиблих в АТО випускників нашої школи Миколі Миколайовичу та Раїсі Олександрівні Шанським, Марині Михайлівні Чередніченко, Людмилі Володимирівні Житніковій.

Перед учнями виступили Микола Миколайович Шанський – батько загиблого в АТО випускника нашої школи Андрія Шанського, полковник запасу, голова ГО «Єдина родина Чернігівщини»; Олександр Петрович Дяченко – майор, учасник АТО, заступник військового комісара та викладач предмету Захист Вітчизни, підполковник Григорій Дмитрович Полтавець.

Потім у присутніх була можливість зазирнути у світ чоловічої сили й краси, кмітливості й майстерності, спритності та швидкості.

Учні одинадцятих класів змагались у конкурсах з одягання на швидкість ЗЗК, збирання магазину АК та в інтелектуальних вікторинах за тематикою предмета Захист Вітчизни.

Наостанок ведучі побажали всім захисникам України бути гідними синами своєї Батьківщини, з честю захищати рідну землю, міцного здоровֹ’я, віри в силу нашої України, скорішої перемоги та миру.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *