Тижні словесності в школі з 1 по 15 березня 2017 року.

9 березня в день вшанування пам’яті Т.Г. Шевченка для учнів 9-11 класів відбувся концерт професійних артистів Чернігівського філармонійного центру (організатор Шульга Н.І.).

Щорічно ми вшановуємо память великого Кобзаря.  Навіть до нашого часу життя неймовірного поета є загадковим, і чим глибше ми поринаємо в його біографію, тим дедалі більше переконуємося в незламності духу та світлих намірах заради людей.

Ким для нас є Тарас Шевченко? Хто він: пророк чи великий мислитель? Яке значення має для кожної людини? Саме на ці питання протягом тижня відповідали учні нашої школи.

Проведено презентація «Шевченко: знаний і незнаний» (організатор Хропата С.І.).

Усний журнал «Т.Г. Шевченко: у слові – вічність» (Організатори Хропата С.І., Кисіль А.Ф.).

Відвідування вистав Чернігівського молодіжного театру «Поліанна» Е. Портер (5 класи) та «451о за Фаренгейтом» (7 класи) (Організатори Молоносова Л.В., Сарана Л.І.).

Конкурс на найкращий малюнок з побажанням бійцям АТО. 60 кращих малюнків-побажань відправлені через капелана Катерининської  церкви на передову (1-9 класи) і акція «Подаруй від душі яблуко захиснику України». Зібрано і відправлено на передову більше 100 кілограмів яблук (Організатори Сарана Л.І., Житнікова Л.В., класоводи і класні керівники).

Патріотична музично-поетична Зустріч поколінь «Ми всі – діти твої, Україно», в якій приймали участь запрошені гості старшого покоління: учасник АТО, матері загиблих воїнів наших випускників, волонтери, які читали власні вірші, а учні 4-10 класів підготували свою патріотичну програму (Організатори Сарана Л.І., Житнікова Л.В.).

Щорічний березневий Вечір поезії. Читання власної поезії учнями, вчителями і запрошеними випускниками. Нагородження переможців І Міжнародної гри із зарубіжної літератури «Sunfllower» учнів 7 класів (Організатор Сарана Л.І.).

Триває щорічний конкурс на кращий проект «Моя Україна» для 9-10 класів (Організатори Молоносова Л.В., Сарана Л.І.).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *