Оголошення

Шановні учні, батьки та представники учнів ЗСШФМП №12 м.Чернігова!
 З 30.03.2020 буде в доступі новий сайт для дистанційного навчання. Звертаємо вашу увагу  на обов’язкове навчання з усіх предметів згідно розкладу уроків за датами.
 Для цього необхідно: 
1. Перейти за посиланням https://sites.google.com/view/dist12zswfmp12
2. На головній сторінці потрібно вибрати кнопку паралелі класу, в якому навчаєтесь, та натиснути на неї.
3. Перейшовши на сторінку класу,  побачите сторінку «Предмети».
4.  У рядку перед назвою «Предмети» потрібно натиснути на символ «стрілка вниз», що дозволить перейти до списку предметів. 
5.  Ліворуч від назви предмету теж може бути»стрілка вниз», тоді натискання на неї надасть можливість обрати підсторінку вчителя, який у вас викладає або його уроки.
6.  Знайшовши матеріал відповідного уроку, приступайте до навчання. Зверніть увагу на спосіб зв’язку з учителем та терміни виконання завдань.
7.  Якщо вчитель вказує точний час початку виконання тестових завдань, то ви повинні бути в оn-line режимі за 5-10 хв. до початку тестування. Так само слід вчинити, якщо вчитель проводить урок оn-line режимі. 
8. Зверніть увагу! Для того, щоб не перевантажувати сайти, на них будуть зберігатися лише по 2 уроки (поточний і попередній).  У разі виникнення питань звертайтесь до особисто до вчителів-предметників  або класних керівників. 
9. Сайт дистанційного навчання, посилання на який було опубліковано раніше,  залишається доступним для перегляду.
Будьте здоровими!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *