Патрульна поліція нагадує

Неуважність може призвести до ДТП
Навряд чи знайдеться людина, яка не знає або не чула, що Правила дорожнього руху забороняють водію під час керування автомобілем користуватися засобами зв’язку, тримаючи їх у руці. Проте також відомо, що не всі кермувальники, знаючи про наслідки, дотримуються цього правила, за що не рідко притягуються поліцією до адміністративної відповідальності.
Неуважність водія за кермом може призвести до ДТП і мати трагічні наслідки.
Проте ґаджет може нести небезпеку ще для однієї категорії учасників дорожнього руху – пішохода. Неуважність через відволікання на мобільний телефон, гучна музика в навушниках під час перетину проїжджої частини, навіть пішохідним переходом, також небезпечні й у першу чергу – для самого пішохода.
Від початку 2019 року на дорогах Чернігівської області в ДТП загинули 84 людини.
Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути уважними і дотримуватися Правил дорожнього руху!

#ПорядокЦеТи 

 
 
Дитячі ігри поблизу проїжджої частини небезпечні!
Хочемо нагадати, що дитячі ігри поблизу проїжджої частини небезпечні!

Звертаємося до батьків із проханням постійно контролювати, де перебувають ваші діти під час прогулянки, та нагадувати їм, що місцем, де вони можуть безпечно гратися, є дитячі та спортивні майданчики. Розповідайте їм, чому прогулянка біля дороги небезпечна.
Також звертаємося до водіїв: будьте особливо уважними під час проїзду поблизу навчальних закладів, дитячих та спортивних майданчиків! Дитина може раптово з’явитися на проїжджій частині.
Від початку року на Чернігівщині під колесами авто загинули 5 дітей.

#ПорядокЦеТи

 
Будьте свідомими учасниками дорожнього руху!
Друзі, хочемо звернути вашу увагу на деякі порушення Правил дорожнього руху, які доволі часто трапляються і є актуальними не тільки для Чернігова.
Будьте свідомими учасниками дорожнього руху!

#ПорядокЦеТи

 
https://www.facebook.com/watch/?v=2555780887984166
 
 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *