Інформаційна пам’ятка батьків

Інформаційна пам’ятка для батьків

 про особливості освітнього процесу під час карантину

  1. Забороняється допуск до закладу освіти батьків або супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю.
  2. Вимірювати температуру дитини щоранку. У разі якщо температура 37,2° C або є ознаки гострого респіраторного захворювання, то дитину необхідно залишити вдома. Повідомити обов’язково про це класного керівника.
  3. Слідкувати чітко за дотримання розкладу початку уроків: дитина має приходити до школи за 10 хв. до початку своїх уроків.
  4. Учні 5-11 класів повинні мати із собою захисні маски або респіратори. У разі використання учнем пошитих масок, має бути запасна у поліетиленовому zip-пакеті. Використану ж медичну захисну маску необхідно утилізувати за правилом у відповідному місці.
  5. На кожен урок інформатики та на всі практичні і лабораторні роботи з фізики, хімії, учень має бути забезпечений одноразовими рукавичками.
  6. Гаряче харчування у школі буде лише для здобувачів освіти 1-4 класів та учнів пільгових категорій. Також буде працювати буфет із дотриманням санітарних норм в умовах адаптивного карантину. Рекомендуємо заздалегідь продумати харчування своєї дитини.
  7. Питні фонтанчики у школі працювати не будуть. Рекомендуємо свою дитину забезпечити питною водою.
  8. Провести роз’яснювальну роботу з дитиною щодо респіраторної гігієни (етикету кашлю, дистанціювання, миття рук з милом).
  9. Рекомендуємо забезпечити дитину маленьким флакончиком антисептика.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *