Шановні батьки дев’ятикласників!

Ваші діти закінчують 9 клас, і перед вами постає питання про вибір їх подальшого шляху. Найперше питання, яку подальшу освіту оберуть – професійну чи академічну.
Професійну освіту діти отримують у коледжах та професійно-технічних ліцеях, куди вступають після 9 класу. Навчання у закладах професійного спрямування допоможе дітям зацікавитись практичним знанням та раніше отримати професію, а отже, почати заробляти власні кошти.
Академічна освіта здобувається у 10-11 класах ліцею та підходить дитині, якщо ви плануєте її вступ до закладу вищої освіти. Учень десятого-одинадцятого класу має бути зацікавлений у навчанні, розуміти, що йому доведеться здавати ЗНО. У 10 класі навчання є профільним, тобто один чи два предмети вивчається поглиблено, інші – на базовому рівні. У 10-11 класах учні опановують основи наукових досліджень, вчаться самостійно здобувати знання, беруть участь у предметних конкурсах та олімпіадах.
У 2021-2022 навчальному році ЗСШФМП №12 планує для десятикласників такі профілі навчання:
1. Фізико-математичний профіль. Поглиблено вивчається математика та фізика (за програмою поглиблення з 8кл.).
2. Математичний профіль. Поглиблено вивчається математика (за програмою поглиблення з 10 кл.).
3. Профіль іноземної філології. Поглиблено вивчаються англійська та німецька мови.
Для цих профілів у закладі наявна матеріальна база та є кваліфіковані педагоги.
Шановні батьки, не хвилюйтесь, якщо через вибір профілю у Вас зміниться класний керівник чи склад класного колективу. Умови навчання для усіх учнів однакові. Діти не втратять дружніх зав’язків та здобудуть нові.
При прийняті рішення просимо вас зважити на усі чинники та керуватись виключно питанням користі дитини!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *