Щодо інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності»

Відповідно до листа Міністерства цифрової трансформації України від 29.10.2021 № 1/06-6-12121 інформуємо щодо проведення масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”, яка триватиме з 1 до 30 листопада 2021 року.

Ця ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта». Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

Управління освіти запрошує до участі у заходах у межах «Місяця цифрової грамотності» і долучитися до активностей:

— ознайомлення учасників освітнього процесу з платформами «Дія. Цифрова освіта» та «Всеукраїнська Школа Онлайн» та реєстрація на платформах;

— складання педагогічними працівниками закладу освіти «Цифрограм» — національного тесту з цифрової грамотності;

— перегляди освітніх серіалів: «Основи кібергігієни»«Кіберняні»«Обережно! Кібершахраї»«Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті»«Як громаді стати цифровою»«Електронний підпис».

Крім того, сприяти проведенню серед команд педагогічних та учнівських колективів закладу конкурсів на співробітника та здобувача освіти, який найкраще володіє цифровою грамотністю, додатково відзначивши їх; особистому висвітленню в соціальних мережах працівників закладу інформації про Місяць цифрової грамотності та продукти «Дія. Цифрова освіта» за хештегом #DigitalMonth.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *